Lån container gratis fra KD Handel

Har din virksomhed brug for at få stillet en container til rådighed?

Hos KD Handel kan du låne en container til din virksomhed ganske gratis, som vi afhenter og tømmer efter aftale. Står du og mangler en container, hvor du kan smide dit brugte affald, materialer, jern og metalskrot eller andet ud? I så fald bør du ikke tøve med at kontakte KD-Handel.

Hvad end du er i gang med nedbrydning og nedtagning af gamle bygninger, renovering eller andet, så står vi klar med en gratis låne container, til din virksomhed!

Gratis lån af container til jern- og metal skrot

Hos KD-Handel har du mulighed for at slå to fluer med et smæk, når du låner en gratis container fra os, til dit brugte jern- og metalskrot. Ikke nok med at du kan låne en gratis container, så opkøber vi også alle former for jern- og metalskrot, som vi selvfølgelig nok skal afhente. Derved har du mulighed for gratis lån af container, og samtidigt sikrer du en skrotpræmie, så du får en fortjeneste, når vi fjerner dit brugte jern- og metalskrot.

Vælger du at videresælge dit gamle jern, når du låner en gratis container af os, er du også med til at mindske miljøbelastningen, da vi sikrer en miljømæssig forsvarlig genvinding af materialet, i overensstemmelse med ISO 1400 – standarden. På denne måde er du og vi, med til at sikre, at materialerne udnyttes mest muligt.

Da vi hos KD-Handel sikrer afhentning og tømning af container efter aftale, sikrer du, at du altid har en tom container klar til næste dag, hvis du er i gang med et større projekt. Samme tid slipper du selv for at besværet, når det er tid til, at containeren skal tømmes. Når du låner en gratis container fra os, kan du fokusere på dit arbejde, også skal vi nok sørge for, at du altid har en tom container klar til næste dag.

 

Kontakt os allerede i dag!

Sidder du med spørgsmål til leje af container, jern- og metalskrot, brug af materiale, skrotpræmie for bil eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 31 76 00 00. Du kan også kontakte os via. nedenstående kontakt formular, for at høre mere om afhentning og tømning af container, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Køb og salg af skrot, jern og metal

Professionel nedbrydning

Skrotpræmie og ophug af biler

Salg og ombytning af op til 33 kg. gasflasker

Kontakt Os

KD Handel
Minkvej 3
9990 Skagen
CVR: 33599447

+45 31 76 00 00

kontor@kd-handel.dk

Send os en besked