Autoophug i Nordjylland

Står du og mangler autoophug i Jylland eller Skagen, så står KD Handel klar til at hjælpe dig, hvis du skal have skrottet din bil, hos en Autoophugger i Jylland.

Vi er miljøgodkendte og miljøcertificerede autoophuggere, og vi kan dermed også garantere vores kunder, at deres bil bliver skrottet og miljøbehandlet efter den gældende lovgivning.

Ligeledes er vi registeret som nummerpladeoperatør hos SKAT, og vi står dermed også for afmeldingen af dine nummerplader, hvilket også betyder, at du ikke skal døje med, at fjerne nummerpladerne fra bilen. Hos KD Handel kan du nemt og hurtigt få skrottet din gamle bil, hos en troværdig Autoophugger Nordjylland.

Skrotpræmie for bil

KD-Handel vi sørger for det hele – nemt og enkelt

  • Vi afmelder din bil og sørger for alt det praktiske
  • Vi overholder miljøkrav og er ISO godkendt
  • Mulighed for afhentning af din bil
  • Ekstra bonus på 500,00 kr. ved aflevering på Minkvej 3, Skagen
  • Kontant og hurtig afregning

Hos KD Handel kan du nemt og hurtigt få skrottet din bil. Når det er tid til skrotning af bil, får du selvfølgelig udbetalt en skrotpris på pt. DKK 2200,-. Hos KD Handel udbetaler vi nemt og hurtigt din skrotpræmie, direkte på din NEM konto. Vi afmelder din bil, og sørger for alt det praktiske, så det eneste du skal, er at aflevere din skrot bil.

Har du ikke mulighed for selv at aflevere din bil, tilbyder vi hos KD Handel også afhentning af den bil der skal skrottes. Vi ønsker nemlig, at alle vores kunder får mulighed for at få skrottet deres bil, nemt og problemfrit. Dog giver vi en ekstra bonus ved indlevering. 

Tjekliste med når du skal aflevere din bil til skrotning:

Bruger du ikke NemId skal du medbringe:

Din pålidelige autoophugger i Jylland

Hos KD Handel forstår vi, at det kan være en følelsesmæssigt udfordrende oplevelse at skrotte din bil, et køretøj, der måske har været en del af mange betydningsfulde øjeblikke i dit liv. Derfor stræber vi efter at gøre processen så gnidningsfri og behagelig som mulig. Vores venlige personale er altid klar til at vejlede dig igennem hvert trin og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, som den mest pålidelige autoophug i Jylland.

For at sikre en transparent og problemfri oplevelse, tilbyder vi en klar og fair vurdering af din bils skrotværdi. Vi respekterer din tid og dit privatliv, og derfor er vores processer designet til at være hurtige og effektive. Vi værdsætter din tillid og stræber efter at leve op til vores ry som en af de mest pålidelige bil ophugger i Nordjylland.

Uanset om din bil er gammel, skadet eller bare ikke længere i brug, er KD Handel her for at hjælpe dig med at tage det næste skridt. Med vores øje for miljøet og fokus på kundetilfredshed, kan du være sikker på, at din bil er i gode hænder hos os. Tag det første skridt mod at skrotte din bil i dag, og oplev den forskel, KD Handel kan gøre. En helhedsoplevelse indenfor skrothandel, hvor du tilmed kan låne en gratis container til din virksomhed.

Køb og salg af skrot, jern og metal

Professionel nedbrydning

Skrotpræmie og ophug af biler

Salg og ombytning af op til 33 kg. gasflasker

Kontakt Os

KD Handel
Minkvej 3
9990 Skagen
CVR: 33599447

+45 31 76 00 00

kontor@kd-handel.dk

Send os en besked