Køb, salg og afhentning af jern i Nordjylland

Hos KD Handel stræber vi efter at være din fortrukne jernhandler. Vi opkøber alle former for jern skrot og metal skrot fra både virksomheder såvel som privatpersoner. Det er både i forbindelse med nedskæring og demontering af udtjente fabriksanlæg og andre former for jernkonstruktioner, eller hvad I eller skan have liggende af aflagte jernmaterialer.

 

Vi opkøber følgende former for jern- og metalskrot:

Afhentning af jern og metalskrot

Jern affald kommer i mange forskellige størrelser, og derfor tilbyder vi også en fleksibel afhentningsservice, til afhentning af jern og afhentning af metalskrot. Vores chauffører har over 30 års erfaring og sørger for alle afhentninger. Når du sælger dit jern- og metalskrot til os, sikrer du en skrotpræmie, og at jern affaldet bliver genanvendt med omtanke for miljøet. Vi er din garanti for en miljømæssig og forsvarlig løsning.

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål til vores services eller brug af materialer, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 31 76 00 00. Du kan også skrive til os gennem nedenstående kontaktformular, for at høre mere om muligheden for at få afhentet dit skrot eller muligheden for at leje en af vores containere.

Vi vender også gerne tilbage med et uforpligtende tilbud, hvis du vil høre mere om prisen for vores services.

KD HANDEL AFHENTER DIT SKROT
Vi også være behjælpelig med dette. Vi yder en fleksibel afhentningsservice med egne chauffører, som tilmed har over 30 års erfaring. Derfor har vi også en målsætning om, at vi i så vidt muligt omfang yder dag-til-dag afhentning.

Kontakt os på tlf. 31 76 00 00 eller brug nedenstående kontaktformular, for at høre om muligheden for at få afhentet dit skrot eller muligheden for at leje en af vores containere. 

Køb og salg af skrot, jern og metal

Professionel nedbrydning

Skrotpræmie og ophug af biler

Salg og ombytning af op til 33 kg. gasflasker

Kontakt Os

KD Handel
Minkvej 3
9990 Skagen
CVR: 33599447

+45 31 76 00 00

kontor@kd-handel.dk

Send os en besked